Palomies pelasti lääkärin – sitten paljastui odottamaton yksityiskohta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Neljä vuotta sitten lääkäri Michael Shannon joutui vakavaan auto-onnettomuuteen, jossa hänen autonsa syttyi palamaan. Palomiehet ja ensiapu kiirehtivät nopeasti paikalle, ja pelastajien joukossa oli myös palomies Chris Trokey.

KTLA5-uutisten mukaan Chris Trokey tajusi vasta myöhemmin muistellessaan tapahtumia, että Michael Shannonin nimi kuulosti hänestä jotenkin tutulta. Mies muisti lopulta, että Shannon oli juuri se lääkäri, joka oli 30 vuotta sitten pelastanut hänen henkensä, kun hän oli ollut pieni vauva.

Trokey ja Shannon tapasivat hiljattain varainkeruutapahtumassa uudelleen ja heidän tarinansa kiinnitti monen huomion. Miehet olivat keräämässä rahaa lasten syövän hoitamiseen tapahtumassa, jossa aikuiset leikkasivat hiuksensa pois ja lahjoittivat rahaa. Jälleennäkeminen hienon tapahtuman puitteissa sai miehet jälleen muistelemaan heidän elämänsä muuttaneita käännekohtia, joissa he olivat olleet toistensa apuna kriittisellä hetkellä.