Bikinimallin poika täytti kaksi vuotta – bileet kuin Playboy-kartanosta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Malin Åkerman julkaisi pienen poikansa syntymäpäiväjuhlilta kuvan, joka saa monet hieraisemaan silmiään. Kaksivuotias Sebastian oli nimittäin upeiden bikinikaunottarien ympäröimänä. Pieni hurmuri selvästi harjoitteli juhlissaan naistenmieheksi tulemista.

Sebastianin juhlissa nähtiin muun muassa näyttelijätär Michelle Monaghan, malli Jennier Johanna Åkerman ja näyttelijättäret Nicol Paone ja Emmanuelle Chriqui. Näiden kauniiden naisten seura kelpaisi varmasti monelle muullekin.

Kaksivuotias Sebastian sai juhlien hehkeiltä kaunottarilta kaiken kaipaamansa huomion eivätkä syntymäpäivät varmastikaan olleet tylsät. Daily Mail -lehden mukaan Sebastian juhlii synttäreitään useaan otteeseen, sillä pojan isä Roberto Zincone on todennäköisesti myös keksinyt jotain jännittävää pienelle miehelle. Kuvista päätellen äidin järjestämät juhlat olivat kaikinpuolin onnistuneet.