Salma Hayek kohahduttaa Instagramissa – söi heinäsirkan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet Hollywoodin naisnäyttelijät kohahduttavat Instagramissa lähinnä paljastavien kuvien ansiosta. Nyt Guyism-sivuston seksikkäimmäksi yli 40-vuotiaaksi näyttelijättäreksikin valittu Salma Hayek on noussut otsikoihin aivan toisenlaisella Instagram-tempauksella.

Cricket eating #oaxaca#samihayek@hayekstudio

Video, jonka Salma Hayek Pinault (@salmahayek) julkaisi

Lyhyellä videolla Salma Hayekin kielen päällä nähdään kuollut heinäsirkka. Näyttelijätär popsii ötökän hyvällä ruokahalulla rouskutusten saattelemana. Lopuksi tähti toteaa kyseessä olleen Meksikon Oaxacasta peräisin oleva, syötäväksi kasvatettu heinäsirkka.

Salma Hayekin tuore video jakoi fanien mielipiteet kahtia. Joidenkin mielestä tempaus oli ällöttävä, kun taas osa oli näyttelijän tavoin sitä mieltä, että heinäsirkat ovat herkullisia. Paistetut heinäsirkat ovat suosittua naposteltavaa monissa maissa, kuten Thaimaassa.