Koira varasti traktorin ja ajoi moottoritielle – liikennekaaos tuloksena

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maanviljelijä Tom Hamilton oli huomannut koiransa viihtyvän hänen seurassaan traktoriajeluilla, joten mies otti usein koiransa mukaan askareita hoitaessaan. Eräänä päivänä bordercollie Don kuuli traktorin jälleen käynnistyvän ja se säntäsi pihalle.

Don hyppäsi traktoriin ja huomasi, että Tom ei istunutkaan vielä kuskin paikalla. BBC News -uutissivuston mukaan omistajaansa odotellessa koira vahingossa nojasi ohjaimiin ja traktori lähti liikkeelle. Ennen kuin Hamilton ehti reagoida tilanteeseen oli traktori jo matkaamassa pellon poikki. Pellon takana kulki moottoritie jonne traktori oli suuntaamassa.

Mies onnistui saamaan traktorin haltuunsa ennen kuin onnettomuuksia pääsi sattumaan. Viranomaiset saapuivat paikalle tutkimaan asiaa ja raportoi jännittävästä, mutta huvittavasta tapauksesta Twitterissään. Tom lupasi viranomaisille, että kyseessä oli viimeinen kerta, kun Don nähdään traktorin puikoissa.