Lintu eksyi rappukäytävään – mies keksi nerokkaan vapautuskeinon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä linnut löytävät tiensä sisätiloihin avoimista ovista, ikkunoista tai muista tuuletusaukoista. Lintuja voi olla vaikea saada kiinni eivätkä ne välttämättä ymmärrä poistua samaa reittiä mitä tulivat, vaikka niille avaisi kaikki mahdolliset ovet ja ikkunat.

Eräs mies löysi kerrostalonsa rappukäytävään eksyneen linnun ja päätti saada vapautettua sen. Mies keksi upean keinon linnun ulos ohjaamiseksi, jonka hän kuvasi videolle. Mies avasi pari kerrosta alempaa ikkunan, koska arveli linnun olevan ylemmissä kerroksissa.

Mies nousi rappusia ylös ja kun hän näki linnun eräässä kerroksessa hän meni hissiin. Mies nousi hissillä ylempään kerrokseen ja pakotti linnun hellävaraisesti pakenemaan itseään alempiin kerroksiin kävellessään rappuja alaspäin kohti lintua. Lopulta he tulivat kerrokseen, josta mies oli avannut ikkunan ja lintu lensi suoraan siitä ulos.