Pyörätuolimies putosi metroraiteille – sivullisilta huikea pelastusoperaatio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä levinneellä tuoreella videolla nähdään raju tilanne, kun kaksi miestä kiirehti pelastamaan raiteille pudonnutta pyörätuolimiestä metrossa. Turvakameran tallentama välikohtaus tapahtui Washington D.C.:ssä.

Videolla 54-vuotias mies putoaa pyörätuolillaan metron laiturilta kiskoille ja jää makaamaan paikoilleen maahan. Kaksi miestä hyppää nopeasti hänen peräänsä nostaakseen uhrin ja tämän pyörätuolin takaisin ylös. Myös muut paikallaolijat kerääntyvät auttamaan miestä.

Koko tilanne on ohi alle minuutissa. Uhri selvisi tapauksesta lievin vammoin. New York Daily News -lehden mukaan seuraavaan junan tuloon oli noin viisi minuuttia. Uhrilla ja auttajilla oli kuitenkin vakava riski saada tappava sähköisku metron kolmannesta raiteesta.