Helsingin mystisten kylttien alkuperä paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi aiemmin tänään kuinka Helsingin alueella julkisissa liikennevälineissä oli aamulla levitetty hauskoja kylttejä. Ainakin linja-autoissa ja metroissa joku tuntemattomaksi jäänyt henkilö tai ryhmä oli levittänyt virallisen näköisiä kylttejä, jotka saivat matkustajissa aikaan runsasti hyvää mieltä.

YouTube
Toni Cristian, Kuva: YouTube
Kuva: Saara Järvinen
Kuva: Saara Järvinen

Nyt kylttien alkuperä on paljastunut. Staran saamien tietojen mukaan hauskat kyltit julkaistiin alunperin suositun BlogBook-sivuston Toni Cristian -blogissa aiheella Monikulttuurivaunu. Huippusuosituista nettivideoistaan tunnettu mies kirjoitti blogissaan tarinan 20 minuutin metromatkastaan ja sen aikana kohtaamistaan ihmisistä.

Toni Cristian kuvitti juttuaan myös monilla muilla hauskoilla tekaistuilla kylteillä, jotka ovat nyt lähteneet elämään omaa elämäänsä Helsingin julkisissa liikennevälineissä.