Lapset näkivät uuden Tähtien sota -trailerin – riemastuttava kooste!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet Tähtien sota -elokuvien faneista ovat katsoneet uuden elokuvan trailerin perheen nuorimpien kanssa. Useassa tapauksessa pienokaisten hulvattomat reaktiot on kuvattu kotivideoille ja ne on jaettu netissä. Virallinen traileri on poikinut nettivideovillityksen, jossa lapset arvioivat ilmeillään näkemäänsä.

Huvittavilla kotivideoilla nähdyt taaperot ovat selvästi omaksuneet vanhempiensa mieltymyksen elokuviin, sillä pienokaiset katselevat traileria jännittyneinä ja hämmästyneinä. Voisi melkein luulla, että Tähtien sota -elokuvien fanittaminen on periytyvä ominaisuus, sillä lapsukaiset ovat näkemästään innoissaan.

Pienet lapsukaiset joutuvat todennäköisesti tyytymään elokuvan trailerin katsomiseen, sillä elokuva saattaa olla heille liian pitkä ja ennen kaikkea liian jännittävä.