Joe Burger ja Ashley King naimisiin – Burger King maksaa häät

Lifestyle · Tim Isokivi

Jotkut ihmiset ovat kuin luotuja toisilleen. Yhdysvaltain Illinoisista kotoisin olevat Joel Burger ja Ashley King ovat olleet ystäviä jo ala-asteelta lähtien, ja yliopistossa he alkoivat seurustelemaan. Viime viikolla Joel päätti vihdoin kosia Ashleyta, ja nyt pariskunta on menossa naimisiin.

Tapaus on saanut runsaasti mediahuomiota rakastavaisten sukunimien ansiosta, sillä yhdistettynä ne muodostavat kansainvälisesti tunnetun pikaruokaketjun nimen. Pian Illinoisin New Berlinissä tullaan siis viettämään Burger-King -häitä. Pariskunta jopa poseerasi kihlajaiskuvassaan Burger Kingin logon äärellä.

Burgerin ja Kingin häät herättivät pian myös Burger King -ketjun huomion. Yhtiö on lupautunut maksamaan pariskunnan häistä koituvat kustannukset. Burger King tulee myös toimittamaan tilaisuuteen ruokaa, lahjoja ja tietenkin Burger King -kruunuja.

– Kun kuulimme onnellisesta Burger-King -pariskunnasta, tunsimme valtavaa tarvetta juhlia heidän tulevaa liittoaan. Tämä tuntui niin monella tasolla kohtalolta. He löysivät toisensa, ja heidän tarinansa löysi meidät, Burger Kingin tiedottaja Eric Hirschhorn kommentoi The State Jorunal-Register -lehdelle.