Tässäkin asussa urheilumersua voi ajaa – bikinikuski loksautti miesten leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori huippumalli Gigi Hadid valittiin taannoin Harper’s Bazaar -lehden upeisiin muotikuviin, ja muutenkin hänen malliuransa on ollut rakettimaisessa nousukiidossa. Viimeiset pari viikkoa Gigi on viettänyt tiiviisti kuvauksissa, sillä hän on tällä hetkellä yksi maailman seuratuimmista mallitulokkaista.

Eilen Gigi Hadid nähtiin ajelemassa klassisella avomersulla Miami Beachilla, jossa hän oli kuvaamassa Seafolly Swimwearin mainosta. Auto kiinnitti huomiota, mutta pysäköinnin jälkeen sieltä noussut bikiniasuinen supermalli meni jo autonkin saaman huomion ohi.

19-vuotias Gigi Hadid on nähty muun muassa vaatemerkki Guessin mainoskuvissa. Tähden äiti, Yolanda Foster, on nykyään tuttu näky Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta. Hadid on mukana myös Sports Illustratedin vuoden 2015 maineikkaassa uimapukunumerossa.