Kim Kardashian juhlisti Maan päivää – tietenkin bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaistähti Kim Kardashian on yksi maailman tunnetuimmista naispuolisista julkkiksista. Hänen elämäänsä päästään seuraamaan niin Rikkaat Kardashianit -realitysarjan kuin sosiaalisen mediankin kautta.

In honor of Earth Day here is my best plant selfie from my new book #Selfish coming out May 5th! #ivegotaselfieforeveryoccasion

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

Kim Kardashian juhlisti Instagramissa 22. huhtikuuta vietettävää Maan päivää julkaisemalla bikinikuvan, jossa hän poseeraa vihreiden kasvien edessä. Tähti kertoo kyseessä olevan hänen paras ”kasvi-selfiensä”, ja mainostaa samalla tulevaa Selfish-kirjaansa.

Kokonaan Kimin selfieistä koostuva Selfish-kirja julkaistaan 5. toukokuuta. Taannoin Kim Kardashian yllätti faninsa näyttäytymällä julkisuudessa vaaleahiuksisena. Väri ei ilmeisesti ollut julkkistähden mieleen, sillä pian hiusten väri palasi tummaksi.

#TBT last night right before I fell asleep with all of my make up on grrrrrr

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi