Maailman tunnetuin chihuahua kuoli – Paris Hilton surun murtama

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi Hollywoodin tunnetuimmista seurapiirikoirista on siirtynyt vehreämmille niityille. Paris Hilton on ollut surun murtama, sillä hänen Tinkerbell-chihuahuansa menehtyi tiistaina. Hotelliperijättären mukaan Tinkerbell menehtyi vanhuuteen ollessaan 14-vuotias.

Tinkerbell on tullut monille tutuksi Paris Hiltonin julkisuuden myötä, sillä uran alkutaipaileilla koira oli aina mukana siellä missä tähtönenkin. Koira nähtiin useissa televisio-ohjelmissa ja lehtikuvissa, sillä Hilton ja Tinkerbell olivat erottamattomat.

Koiransa muistoa kunnioittaen Paris on julkaissut Instagramissaan valtavan määrän kuvia suloisesta koirastaan. Pieni koira nähtiin ensimmäistä kertaa julkisuudessa Leidit landella -sarjassa, jossa Paris Hilton ja Nicole Richie kiersivät Yhdysvaltojen maatiloja töiden perässä. Kuvista päätellen Tinkerbellin elämä oli seikkailuja täynnä ja Hilton tulee kaipaamaan lemmikkiään suuresti.

Where our journey began… #TheSimpleLife #FirstDogRealityStar #RIPTinkerbell

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi