Taikuri hämmästytti Simon Cowellia – käsittämätön temppu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa uskoo taikuuteen ja joitain ihmisiä taikatemput hämmästyttävät ja viihdyttävät. On olemassa myös ihmisiä, joita taikatemput ärsyttävät, koska he ajattelevat, että heitä huijataan. Eräs taikuri teki silmänkääntötempuista parhaan ja sai jopa Simon Cowellin uskomaan taikuuteen.

31-vuotias Jamie Raven oli päättänyt tarttua elämänsä tilaisuuteen ja pyrkiä Britain’s Got Talent -ohjelmaan. Hän pääsi koe-esiintymään ja näyttämään taitonsa ison yleisön ja valtavan kotikatsomon edessä. Mies hurmasi tempullaan kaikki ja pääsi neljän äänen voimin jatkoon.

Raven teki videolla näkyvän tempun tuomareille ja sai sillä kaikkien äänet puolelleen. Skeptisenä tunnettu Simon Cowell oli niin vakuuttunut tempusta, että kertoi uskovansa miehellä olevan oikeaa taikuutta hyppysissään. Videolla näkyvä temppu saa kyllä kenet tahansa hämmästymään ja miettimään pidemmäksikin aikaa, mikä tempun juju voi olla.