Ei ollutkaan yksittäistapaus – stripparit hautajaisten uusi trendi Kiinassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin Kiinassa sattuneesta tapauksesta, jossa leskeksi jäänyt nainen tilasi miehensä hautajaisiin esiintymään strippareita, koska hänen miehellään oli aina ollut silmää naiskauneudelle. Nyt on selvinnyt, että kyseessä ei ollutkaan yksittäistapaus.

Handanin alueella järjestetty hautajaisseremonia oli vain yksi monista, sillä strippareiden kutsuminen hautajaisten esiintyjiksi on yleistynyt Kiinassa nopeasti. Kiinalaisella Weibo-verkkosivustolla on nähty kuvia useista hautajaisista, joissa nuoret kaunottaret riisuvat vaatteensa surevan hautajaisjoukon edessä.

Aiemmin tänä vuonna eräät hautajaiset toivat perheen päälle 10.000 euron sakot ja 15 päivän vankeustuomion, kun hautajaisiin oli tilattu esiintymään kuusi stripparia.