Kärpäsen moka kuin Nuija ja tosinuija -elokuvasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pakastettu lihanpala oli nostettu pöydälle sulamaan. Ei mennyt aikaakaan, kun lihojen ympärillä alkoi pörrätä kärpänen. Kohmeisesta ulkonäöstä huolimatta kärpänen lensi lihan päälle ja alkoi maistella sitä. Imukärsän asetteleminen lihaa vasten oli kärpäseltä suuri virhe.

Imukärsä nimittäin jäätyi lihaan kiinni, jolloin sivusta seurannut ihminen huomasi tilanteen ja alkoi kuvata sitä videolle. Näky on kuin Nuija ja tosinuija -elokuvasta, sillä kärpänen yritti pyristellä itseään irti onnistumatta siinä.

Kärpänen oli tehnyt saman virheen kuin moni ihminen, joka on joskus työntänyt kielensä jäistä pintaa vasten. Irti pääseminen vaatii sulattamistoimenpiteitä. Videota kuvannut henkilö auttoi kärpäsen irti lihasta sulattamalla sen pinnan. Epäonnisista lähtökohdista huolimatta kärpäsen selvisi tilanteesta ehjin nahoin.