Lucy Mecklenburghilla upea bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa mukana ollut brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa yrittäjänä. Neitokainen on esimerkiksi perustanut oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin. Taannoin hän erosi miehestään.

Splash
Splash

Viime viikot Lucy on viettänyt Dubaissa sekä työn että loman merkeissä. Nyt hänet kuvattiin kuvaussessiossa esittelemässä uusia bikineitä. Näyttelijätär osoitti samalla, että hänessä on edelleen ainesta myös mallikaunottareksi.

Lucy Mecklenburgh aloitti aktiivisen kuntoilun erottuaan huhtikuussa 2012 silloisesta kihlatustaa Mario Falconesta. Seuraava ihmissuhde Gethin Jonesiin kariutui syksyllä 2013. Lucy on kertonut saavansa ihmisiltä paljon kysymyksiä siitä miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut myös oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.

Splash
Splash
Splash
Splash