Claudia Romani suihkutteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Staran haastateltavana ollut italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan suurena jalkapallon ystävänä. Taannoin Claudia pätevöityi lisäksi jalkapallotuomariksi, jollaisena hän lienee parhaillaan maailman seksikkäin. Nyt Claudia nähdään suihkussa.

Splash
Splash

Italialaiskaunotar ikuistettiin pienenpienissä mustavalkoisissa bikineissä ottamassa suihkua rannalla Miami Beachilla. Neitokaisen tiimalasivartalo pääsi samalla oikeuksiinsa.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.

Splash
Splash
Splash
Splash