Häviö oli liikaa – futisjoukkueessa joukkotappelu kentällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pelamisessa ja urheilulajeissa häviäminen ei ole helppoa. Kun on antanut kaikkensa ja yrittänyt parhaansa, häviäminen vieläkin paremmalle voi tuntua karvaalta. Joukkuelajeissa pettymyksen ja ilon tunteet voi onneksi jakaa joukkuetovereidensa kesken, tai niin sitä ainakin voisi kuvitella.

Futebol Brasil Show on julkaissut YouTube-kanavallaan videon Rio Branco ja Plácido -joukkueiden jalkapallo-ottelusta, joka kuumeni tappeluun asti. Joukkueet eivät yltyneet käsirysyyn toistensa kanssa vaan hävinnyt joukkue tappeli turhautuneena keskenään.

Plácidon pelaajat alkavat tappelemaan, kun vastustaja Rio Branco teki viidennen maalinsa. Plácido hävisi maalein 5 – 2, minkä vuoksi pelaajat olivat ymmärrettävästi tuohtuneita ja herkässä tilassa. Sen sijaan, että he olisivat lohduttaneet ja tsempanneet toisiaan he alkoivatkin tappelemaan. Nyrkit ja potkut lentelivät monen pelaajan kesken, mitä joukkueen valmentaja on Metro-lehden mukaan julkisesti pahoitellut.