Hervoton pilasoitto nettisensaatioksi: ”Pulut veivät poikani…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internet on nykyisin pullollaan erilaisia pilailutempauksia ja -videoita, joten joukosta on vaikea erottua. Nyt eräs nuori mies on kuitenkin onnistunut siinä poikkeuksellisen hyvin, sillä hänen pilasoittonsa sai Facebookissa huimat kahdeksan miljoonaa katsomiskertaa vuorokaudessa.

Videolla nuori brittimies soittaa tuholaisyritykseen ja ilmoittaa, että pulut aiheuttavat hänelle melkoisia ongelmia. Puhelun myötä selviää, että pulut ovat vieneet hänen poikansa ja kasvattavat häntä omanaan. Lisäksi isäntä yllätti pulun keittiöstä tekemästä munakasta sekä epäilee vaimonsa pettävän häntä pulujen kanssa.

Melkoinen stand up -koomikko sai lopulta myös puhelun vastaanottajan nauramaan yliampuville jutuilleen-