Asukas yritti tuhota kannabiskätkönsä – ei mennyt niin kuin elokuvissa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoolaisen taloyhtiön asukkaat olivat tehneet viranomaisille ilmoituksen naapuristaan, jonka asunnosta leijaili rappukäytävään vahva kannabiksen haju. Kun poliisit saapuivat paikalle, ei käytävässä tuoksunut enää epäilyttävälle.

Viranomaiset päättivät silti tarkistaa asian ja astelivat asukkaan oven taakse. Poliisit kuulivat asunnosta liikettä, mutta kukaan ei avannut ovea, kun viranomaiset soittivat ovikelloa. Toinen poliiseista avasi postiluukun ja haistoi voimakkaan kannabiksen hajun.

Epäilys huumeiden käytöstä oli vahvistettu hajun perusteella todeksi ja poliisit käyttivät voimaa päästäkseen asuntoon sisälle. Hetken tutkimisen jälkeen viranomaiset tekivät mielenkiintoisen havainnon kylpyhuoneessa. Vessan lattialle oli tulvinut vettä vessanpöntöstä, joka oli tukkiutunut kannabiksen määrästä.

Asukkaat olivat hädissään yrittäneet hankkiutua eroon kannabiskätköistään tavalla, joka on monelle tuttu elokuvista. Tässä tapauksessa todisteiden tuhoaminen ei ollut mennyt ihan putkeen. Viranomaiset julkaisivat kuvan vessasta sosiaalisessa mediassa ja se on aiheuttanut hilpeyttä. Metro-lehden mukaan kolme miestä pidätettiin tapauksen johdosta.