Ei saanut tupakkaa – nainen poltti kostoksi miehen auton

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Turvakameroihin tallentuu välillä uskomattomia tilanteita ihmisten käyttäytyessä omituisesti ja esimerkiksi ulostaessa milloin mihinkin yleiselle paikalle. Nyt turvakamera on tallentanut Jerusalemissa tilanteen bensa-asemalla, kun nainen sytytti miehen auton tuleen.

The Telegraph-lehden mukaan tilanne sai alkunsa siitä, kun videolla näkyvä nainen tuli kysymään autoaan tankkaavalta mieheltä tupakkaa. Mies jätti naisen huomiotta, mistä nainen ei ollut mielissään. Nainen kääntyi pois, mutta palasi pian takaisin.

Nainen laittoi sytyttimen bensapumpun ja auton väliin, minkä seurauksena miehen auto leimahti tuleen. Tankkaajan veli oli istunut autossa sen syttyessä palamaan, mutta mitään ihmisvahinkoja ei onneksi tullut. Nainen jäi nopeasti kiinni ja on vangittuna sen ajan, kun hänen psyykkinen hyvinvointinsa on arvioitavana.