Idiootin älytön tempaus – hyppäsi yllättäen ponin selkään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuoret miehet olivat keksineet omasta mielestään hauskan neronleimauksen. Toinen miehistä oli nimittäin yllyttänyt kaveriaan hyppäämään läheisessä aitauksessa olevien ponien selkään. Mies oli ottanut haasteen vastaan ja lähestyi poneja kaverinsa kuvatessa tempausta videolle.

Kun mies asteli aitaukseen, alkoi häntä selvästi epäilyttää tehtävän suorittaminen. Ponit astelivat miehestä pois päin, mutta hän lähestyi niitä varovaisesti. Yllytyshullu rauhoitteli poneja silittelemällä niitä ja rapsuttamalla.

Sitten nuorukainen ponnisti ylös ja hyppäsi ponin selkään. Tässä vaiheessa miehelle selvisi, että heidän hauska ideansa oli tuhoon tuomittu. Ponit säikähtivät nuoren miehen tempausta ja säntäsivät juoksuun. Mies putosi ponin selästä maahan ja oli jäädä lauman tallomaksi.

Kuin ihmeen kaupalla mies onnistui väistämään vauhkoontuneita poneja. Kaveri ei selvästikään ollut aistinut tilanteen vaaraa, sillä hän vain nauroi yllytyshullulle kaverilleen. Toivottavasti edes yllytyshullu otti tempauskestaan opikseen.