5-vuotias tietoviisas Valkoisessa talossa – opas huomasi olevansa turha

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin televisiokatsojia sulostuttaneesta viisivuotiaasta Macey-tytöstä, joka häikäisi Ellen Degeneresin keskusteluohjelmassa esittelemällä presidentillisiä erikoistaitojaan. Macey osasi nimetä kaikki Yhdysvaltojen presidentit, heidän vaimonsa ja tiesi jokaisesta presidentistä myös hauskoja nippelitietoja.

Ellen antoi Maceylle yllätysmatkan Valkoiseen taloon, jossa tyttö pääsi kiertelemään ja tutustumaan paikkaan oppaan avustuksella. Macey on nyt tehnyt vierailunsa, joka kuvattiin Ellenin ohjelmaa varten. Video on todella huvittava, sillä pieni Macey-tyttö teki oppaan viran melko turhaksi.

Macey yllättää hänen oppaanaan olleen miehen uskomattomalla tietämyksellään. Hän tuntee kaikki huoneet, tietää mitä niissä on tapahtunut, tunnistaa maalaukset ja jopa vastaantulevat lemmikkikoiratkin. Macey toivoo pääsevänsä itse muutaman vuoden kuluttua presidentiksi ja saavansa oman kasvokuvansa 20 dollarin seteliin.