Koira taisteli unta vastaan – hävisi omistajan avulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat osaavat olla todella suloisia nukkuessaan, mutta vielä suloisempi näky taitaa olla se, kun koira on nukahtamaisillaan. Koiran silmäluomien päällä tuntuisi olevan painavaa unihiekkaa, joka pakottaa silmiä menemään kiinni tahtoi koira sitä tai ei.

Osa koirista haluaisi kuitenkin mielummin olla hereillä, että eivät vain menettäisi sekuntiakaan tästä jännittävästä elämästä. Dirt-niminen ranskanbulldoggi kuuluu heihin ja kamppailee kaikilla voimillaan uneen vaipumista vastaan.

Dirt-koiran omistaja on kuvannut hellyttävän videon koirasta, kun se pilkkii päällään yrittäessään pysyä hereillä. Välillä koira horjahtaa suoraan eteenpäin kuono edellä, mutta siihenkään se ei havahdu. Lopulta omistaja pökkää Dirtin kumoon kädellään jolloin se kellahtaa sängylle makuuasentoon.