Järkyttävä yllätys baarin naistenvessasta – peili mahdollisti tirkistelyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa levinneellä videolla stand up -koomikko Tamale Rocks esittelee kameralle Chicagossa sijaitsevassa Cigars & Stripes -baarissa tekeväänsä hämmentävää löytöä. Baarin naistenvessassa on kaksisuuntainen peili, joka on tarkoitettu mitä ilmeisimmin asiakkaiden vakoilemiseen.

Naisten WC-huoneessa sijaitsee peili, joka on asennettu siivouskomeroon johtavaan oveen. Oven avatessa paljastuu, että kyseinen pieli on kaksisuuntainen. Siivouskomerosta on siis suora näkymä wc-tiloihin.

Cigars & Stripes -baarin omistaja Ronnie Lottz ei näe asiassa mitään väärää. Mies kertoi Jezebel-sivustolle mielummin polttavansa koko paikan maan tasalle kuin luopuvansa siitä. Ronnien mukaan peili on tarpeellinen baarin Halloween-piloja varten.

– Jos et pidä kaksisuuntaisesta peilistä, voit painua vittuun, Ronnie Lottz kommentoi.