Phoebe Price on todellinen tyrkky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodista löytyy mittaamaton määrä tähteydestä haaveilevia neitokaisia. Osa heistä saa palstatilaa turvautumalla lähinnä ulkoisiin avuihinsa, ja eräs heistä on itseään 32-vuotiaaksi väittävä yleisjulkkis Phoebe Price. Neitokainen ei ainakaan välttele julkisuuden valokeilaa.

Splash
Splash

Eilen Phoebe Price kuvattiin West Hollywoodissa, jossa hän oli illastamassa yhdessä ystäviensä kanssa. Kohukaunottaren poistuessa ravintolasta kävi selväksi, että hän oli saapunut paikalla esittelemään erityisen antavaan asuun verhottuja muotojaan.

Phoebe Price on näytellyt monissa televisiomainoksissa ja vilahtanut muutamia kertoja myös televisiosarjoissa. Hänen suurin meriittinsä tähän mennessä on Dlisted-julkkisblogin antama titteli Vuoden kuumin lutka 2007. Taannoin julkisuudessa levisi kuvia, joissa Mickey Rourke pakeni eräästä kahvilasta Pricea, joka yritti päästä tähden kanssa yhteiskuvaan.

Splash
Splash
Splash
Splash