Mikä tiimalasivartalo! Sofia Vergara upea näky tiukassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Moderni perhe -sarjasta noussut näyttelijätär Sofia Vergara on saavuttanut muutamassa vuodessa supertähden statuksen kansainvälisesti. Hän erosi viime toukokuussa liikemies Nick Loebista ja aloitti seurustelun näyttelijä Joe Manganiellon kanssa.

Splash
Splash

Eilen Sofia poseerasi miehensä Joe Manganiellon kanssa Hot Pursuit -elokuvan ensi-iltabileissä Hollywoodin Kiinalaisella teatterilla. Kaunottaren asu ei jättänyt juuri arvailun varaa, sillä se korosti upeasti Sofian kurvikasta vartaloa.

Sofia Vergara löydettiin malliuralle jo teini-ikäisenä kotikaupunkinsa Barranquillan uimarannalta, jossa Sofia oli viettämässä aikaa perheensä kanssa. Taannoin Sofian exä nosti syytteen Vergaraa vastaan ja yrittää oikeusteitse estää naista tuhoamasta heidän yhdessä pakastamiaan siitettyjä munasoluja. Loeb ja Vergara yrittivät sijaissynnyttäjän avulla saada lasta pariin otteeseen, mutta sikiön istuttaminen epäonnistui kummallakin kerralla.

Splash
Splash