Apina hämmästyttää turisteja – oppi huvittavan erikoistaidon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuma hellepäivä oli saanut apinat janoisiksi Uluwatun turistinähtävyyden kupeessa Balilla. Ympärillä pyörivät turistit tarjosivat apinoille ruokaa, mutta juomatarjonta oli yllättävän vähissä. Eräs turisti onnistui kuvaamaan videolle, kun yksi alueen oppaista antoi apinalle vesipullon.

Turistien hämmästykseksi apina istahti maahan vesipullon kanssa ja kiersi sen korkin auki. Turistien ympäröimä apina oli oppinut erityistaidon, jolla se sai ihmisten juomapullojen sisällöt itselleen. Huvittavalla videolla janoinen apina hörppi juomapullosta vettä antaumuksella.

Nerokas eläin sai janonsa sammutettua. Vaikutti siltä, että apinalla oli kova jano ja kiire juoda pullo tyhjäksi ennen kuin muut lajitoverit saapuisivat osingoille. Näitä apinoita ei selvästikään pidättele edes kierrekorkit.