Miesten isävartalo on nyt kuuma trendi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten mallimaailmassa on viime vuosina tultu selvästi aikaisempaa terveempään suuntaan, kun anorektiset mallit ovat saaneet väistyä luonnollisempien kaunotarten tieltä. Supermalli Kate Upton on ollut yksi trendin edelläkävijöistä. Nyt myös miesten maailmassa on havaittu samaa kehitystä.

Nyt muun muassa GQ ja Slate -lehdet kertovat, että niin sanottu isävartalo (dad body) on nousemassa suosituksi miesvartaloksi, kun Mackenzie Pearson kirjoitti aiheesta The Odyssey -verkkomediaan. Viime päivinä isävartalo on saanut kovasti huomiota sosiaalisissa medioissa.

Mikäli trendi jatkuu, niin miesten sixpackien ihailusta voidaan viimein siirtyä hieman luonnollisempien vartaloiden palvomiseen. Tätä vartalotrendiä noudattavat jo nyt monet julkkismiehet Leonardo DiCaprio, Adam Sandler ja Jon Hamm etunenässä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash