Selena Gomez näyttävässä topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Selena Gomez on viime aikoina julkaissut Instagramissa vietteleviä kuvia muun muassa rantalomaltaan. Nuoren poptähden tyyli on muuttunut vuosien saatossa selvästi rohkeammaksi, ja hänen faninsa saavat ihastella nykyisin usein rohkeitakin nettikuvia.

Splash
Splash

Tällä kertaa Selena on kuitenkin päätynyt oman kännykkänsä sijaan paparazzien kuvaamaksi, kun hän shoppaili tiukkaan harmaaseen toppiin pukeutuneena. Asuvalinta ei jättänyt katsojille juuri arvailun varaa kaunottaren muotoista.

Kuluneen kevään Selena Gomez on uurastanut uuden elokuvansa kuvauksissa. Kaunottaren roolisuoritus tullaan näkemään Dubious Battle -elokuvassa. Atlantassa järjestetyt kuvaukset ovat pitäneet tähden kiireisenä ja heti kuvausten päätyttyä Gomez suuntasi Meksikoon rentoutumaan.

Splash
Splash
Splash
Splash