Viuhahtaja futismatsissa – ehti ottaa selfien maalivahdin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallo-otteluissa nähdään jokaisessa ottelussa enemmän tai vähemmän sirkusta, kun pelaajat kaatuilevat jopa tuulen voimasta saadakseen vastustajan pelaajille rangaistuksia. Ajoittain yleisö saa nähdä myös viuhahtajia, jotka riisuvat itsensä vähäpukeisiksi tai jopa alastomiksi ennen pelikentälle juoksemista.

Twitter
Twitter

Nyt Welling Unitedin ja Southportin välisessä ottelussa on nähty hauska välikohtaus, kun katsoja ryntäsi alushoususillaan pelikentälle. Ennen kiinni jäämistään mies ehti juosta maalivahdin luokse ja ikuistaa itsensä selfie-kuvaan yhdessä maalivahdin kanssa. Järjestysmiehillä oli selvästi vaikeuksia saada mies kiinni tämän kaatumisesta huolimatta, joten lopulta mies antautui vapaaehtoisesti.