Beyonce näki teinityttöjen YouTube-videon – tarjosi heti 1,5 miljoonan sopimusta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

R&B-musiikin kuningattarena tunnettu Beyonce Knowles on tehnyt löydön Youtubesta. Poppari nimittäin bongasi netistä videon, jossa kaksi erittäin lahjakasta nuorta neitiä lauloivat hänen kappaleestaan coverin. Tyttöjen esitys teki Beyonceen suuren vaikutuksen.

Poptähti otti tyttöihin yhteyttä ja tarjosi heille 1,5 miljoonan dollarin levytyssopimusta. Page 6 -lehden mukaan teinitytöt Chloe ja Halle ovat ottaneet sopimuksen vastaan ja he tulevat tulevaisuudessa työstämään levyä Beyoncen valmentamana.

Hallen ja Chloen lisäksi Beyonce on tehnyt rahakkaan diilin 14-vuotiaan Sophie Beemin kanssa. Beem esiintyi vuoden 2012 X Factor -talenttiohjelmassa ja nuoren naisen esitys vakuutti laulajattaren. Metro-lehden mukaan ei ole sattumaa, että Beyonce on tehnyt sopimuksen kolmen nuoren naisen kanssa.

Poptähti on nimittäin pitkään kaavaillut yhtyeen perustamista, joka vetäisi vertoja Destiny’s Childiin. Voi olla, että tyttötrion jäsenistä tulee vielä suuria tähtiä, etenkin kun heidän mentorina-tuottajana on itse Beyonce Knowles.