Laihduttanut Chantelle Houghton käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamourmalli ja realityjulkkis Chantelle Houghton voitti aikoinaan julkkisten Big Brother -kilpailun ja on sen jälkeen saavuttanut mainetta ja kunniaa rintavalla olemuksellaan. Reilu vuosi sitten hän aloitti laihdutuskuurin kunto-ohjaajan avustuksella, ja tulokset näkyivät nopeasti.

Splash
Splash

Parhaillaan Chantelle on lomailemassa Mallorcalla, jossa hän on esitellyt auliisti uutta entistä hoikempaa bikinivartaloa rannalla. Chantelle Houghton pudotti painoaan laihdutuskuurilla kahdeksan ensimmäisen viikon aikana 12,7 kiloa ja kutistui kuusi vaatekokoa pienemmäksi.

Chantelle Houghton muistutti taannoin, että hoikistuminen ei vaadi kalliita kuntosalikortteja, sillä liikuntaa voi harrastaa myös kotona. Chantelle Houghton näytteli taannoin julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brother -ohjelmassa, ja sen ansiosta hänestä tuli kilpailun voiton myötä ihan oikea julkkismiljonääri. Kaunotar avioitui kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta liitto päättyi alle vuodessa eroon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash