Turisti ei halunnut seksiä – ladyboy pahoinpiteli korkokengällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Thaimaan Pattayalla lomaillut irlantilaisturisti ajautui sanasotaan thaimaalaisen ladyboyn kanssa. 55-vuotiaan Michael Merryn mukaan hän ei ollut kiinnostunut ladyboyn ehdottelemista palveluksista ja tilanne kärjistyi tappeluksi.

Miehen mukaan 24-vuotias Wichai oli ollut päällekäyvä ja aggressiivinen. Mies oli yrittänyt useaan otteeseen saada Wichain ymmärtämään, ettei hän ollut kiinnostunut ja lopulta mies työnsi hänet pois tieltään. Sen seurauksena Wichai kaatui maahan. Kun hän nousi jaloilleen, hän tarttui toiseen korkokenkäänsä.

Raivon vallassa Wichai pahoinpiteli miehen korkokenkänsä korolla. Mies sai kasvojensa verta vuotaviin haavoihin ensiapua ja poliisit kutsuttiin paikalle, Metro uutisoi. Wichai on myöntänyt tekonsa ja hän tulee saamaan pahoinpitelystään tuntuvat sakot. Tapauksesta on noussut Irlannissa kohu ja monet ovat olleet turistin kohtelusta tyrmistyneitä.