Kelly Bensimon bikineihin pukeutunut pelastaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli myös huippumallina. Viime aikoina Kelly on keskittynyt lähinnä paparazzikuvissa poseeraamiseen – yleensä bikineissä.

Splash
Splash

Eilen Kelly nähtiin esittämässä hengenpelastajaa Boca Ratonin rannalla Floridassa. Bensimon oli kaupungissa virallisen esiintymisensä merkeissä, mutta ehti siinä samalla vierailla myös rannalla poseeraamassa paparazzeille.

Kelly Bensimon, eli Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi myös useiden lehtien päätoimittajana.

Splash
Splash
Splash
Splash