Auts! Nämä koirat oppivat, ettei ampiaisia kannata syödä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aivan kuten ihmiset, myös lemmikit hullaantuvat keväästä ja kesästä, jolloin luonto täyttyy elämästä ja vilinästä. Monet koirat suhtautuvat luonnossa pörrääviin hyönteisiin vähän liiankin innokkaasti ja tilanteesta saattaa kehkeytyä vaarallinen, jos pörrääjä on ampiainen.

Reddit-sivustolla koiranomistajat ovat jakaneet kuvia koiristaan, jotka ovat saaneet ampiaisen pistoksen. Surkean näköisten hännänheiluttajien kuonot ovat turvonneet uskomattomiin mittoihin. Jotkut kuvien koirista on syyllistynyt ampiaisen syömiseen.

Epäonnisten koirien turvonneet kuonot ovat huvittavan näköisiä, vaikka niiden kivuliaassa tilanteessa ei olekaan mitään hauskaa. Kuvat ovat hyvä muistutus koiranomistajille siitä, että hännänheiluttajien puuhia kannattaa tarkkailla, jotta ampiaisten pistoilta vältytään.