Natasha ja Devin esittelivät upeat kurvinsa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Natasha Oakley on poseerannut viime aikoina mainosten ja mallikuvien sijaan pääasiassa bikineissä vapaa-ajallaan, kun hän on nautiskellut olostaan maailman aurinkorannoilla. Niin tälläkin viikolla.

Splash
Splash

Eilen Natasha ja hänen malliystävänsä Devin Brugman kuvattiin Australian rantojen sijaan poikkeuksellisesti Yhdysvalloissa. Ystävykset olivat nimittäin suunnanneet Miamiin, jossa nauttivat auringosta bikineissä.

Natasha Oakley on australialainen bikinimalli, joka toimii myös yrittäjänä. Nykyisin hän asuu kengurumaan sijaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on toiminut malliurallaan esimerkiksi Stone Fox ja Acacia -uimapukumerkkien mallina.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash