Amber Rosen uhkea povi kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amber Rose on ensimmäistä kertaa avannut haastattelussa hänen ja Kardashianien siskosten välistä kiistaa. Kiista sai alkunsa siitä, kun Rose paheksui julkisesti aikoinaan 17-vuotiaan Kylie Jennerin suhdetta 25-vuotiaaseen rap-artistiin.

Splash
Splash

Khloe Kardashian puolusti siskoaan tulisesti sosiaalisissa medioissa ja käytti aseenaan Rosen historiaa stripparina. Amber Rose kertoi Entertainment Tonight -ohjelman juontajalle Brooke Andersonille, että hänen ja Kardashianien välejä ei helpota myöskään se, että Kanye on hänen entinen poikaystävänsä.

Eilen Amber Rose osallistui Sister Code -elokuvan ensi-iltabileisiin Los Angelesissa. Tapansa mukaan hänellä oli yllään rohkea iltapuku. Tällä kertaa asu nosti hänen uhkean povensa kuin tarjottimelle.

Amber Rose haluaa rohkaista kaikkia naisia olemaan itsevarmasti sellaisia kuin ovat ja nousemaan heitä alaspainavien miesten käytöksen yläpuolella. Kanyen epäkunnioittavista puheista motivaatiota saanut nainen kirjoittaa tällä hetkellä naisille kohdistettua kirjaa #HOWTOBEABADBITCH.

Splash
Splash
Splash
Splash