Justin Timberlaken pojalla kaksi lastenhoitajaa – valinnassa suosittiin homomiehiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulaja Justin Timberlake ja näyttelijätär Jessica Biel ovat palkanneet kuukauden ikäiselle Silas-pojalleen kaksi lastenhoitajaa. Pienokaisen hoitajan paikkaa tavoitteli suuri joukko lastenhoitajia ja pariskunta tuli siihen tulokseen, että yhden sijaan he palkkaisivat kaksi parasta tehtävään.

OK!-lehden mukaan hoitajista parhaimmiksi valikoitui kaksi homomiestä. Monen mielestä on hienoa, että Silas tulee kasvamaan pienestä pitäen ympäristössä, jossa hänelle läheisimmät ihmiset ovat sekä heteroita että homoja.

Lähipiirin mukaan Jessica on ollut hoitajien valintaan huojentunut, sillä hän ei halunnut teini-ikäisiä skandinaavisia au-paireja Justin Timberlaken ympärille, vaikka hän luottaakin mieheensä.

Jessica tulee olemaan seuraavien kuukausien aikana kiireinen, sillä hän on perustamassa ravintolan Hollywoodiin. Lapsiperheille ja etenkin perheen pienimmille tarkoitettu ravintola Au Fudge on avaamista vaille valmis. Lastenhoitajat pitävät huolen, että äiti voi hoitaa lapsensa kasvattamisen ohella myös bisneksiään.