Pikkutytön valokuvasta pelottava löytö – kuka seisoi takana?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanin rannikolla nähtävyyksiä kierrellyt perhe oli räpsinyt retkeltään kuvia muistoksi. Kuvia tarkastellessa yhdestä kuvasta pisti silmään erikoinen yksityiskohta. Pienen tytön jalkojen takana näkyi sotilaan jalkoja muistuttava näky.

Imgur
Imgur

Reddit-käyttäjä Obiaruf julkaisi kuvan netissä ja sen jälkeen ilmiöstä tuli kuuma puheenaihe. Ihmiset ovat spekuloineet, että tytön takana seisoi edesmennyt samurai, sillä kuva oli otettu Kanagawassa, jossa on muinoin käyty suuri taistelu. Kuvassa esiintyvän ilmiön epäiltiin olevan kuolleen samurain aave, Metro-lehti uutisoi.

Obiaruf on vakuuttanut, että kuvia ei ole muokattu käsittelyohjelmalla. Imgur-palvelussa on julkaistu samasta paikasta kaksi eri kuvaa, joista toisessa näkyy ilmiö ja toisessa ei. Toinen kuvista vahvistaa sen, että tytön takana olevassa maisemassa ei ollut mitään, mikä selittäisi ilmiön. Kuva jäänee selittämättömäksi mysteeriksi.