Järkyttävä näky läpivalaisussa – pikkupoika matkalaukussa!

Ohhoh! · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime viikkoina kerrottu huolestuttavia ja traagisia uutisia ihmisistä, jotka yrittävät kaikin keinoin Afrikasta Eurooppaan. Tuhansia ihmisiä on jo menehtynyt varsinkin Välimerellä ihmissalakuljettajien asiakkaina. Nyt eräs rajavartija on kohdannut järkyttävän näyn raja-asemalla.

Guardia Civil
Guardia Civil
Guardia Civil
Guardia Civil

Espanjalle kuuluvalla Ceutan vapaakauppa-alueella Marokossa tarkastetaan ihmisten matkatavaroita rutiininomaisesti läpivalaisulla. 19-vuotiaan marokkolaisen tytön matkalaukusta paljastui läpivalaisussa poikkeuksellisen järkyttävä löytö.

Pienen matkalaukun sisällä oli nimittäin kahdeksanvuotias pikkupoika, jota tyttö yritti salakuljettaa rajan yli Ceutan puolelle. Viranomaiset epäilevät, että pojan isä oli maksanut tytölle, jotta hän salakuljettaisi pojan rajan yli Espanjaan.