Sofia Vergaralle upea kunnianosoitus Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Sofia Vergara on saanut suuren kunnianosoituksen, sillä kaunotar sai nimikkotähtensä Hollywoodin Walk of Famelle. Sen kunniaksi Vergara järjesti suuret juhlat, joista ei villiä menoa puuttunut.

Splash
Splash

Kolumbialaissyntyinen tähtönen juhli aamuun asti ja karkeloissa kunnioitettiin Vergaran kotimaata teeman puitteissa. Sofian kihlattu näyttelijä Joe Manganiello oli silminnähden onnellinen puolisonsa saavutuksista.

Kaunotar julkaisi Instagramissa kuvia juhlistaan ja kiitti fanejaan, sillä hän koki, että suuri osa hänen menestyksestään oli fanien tuen ansiota. Vergaran perhe oli kutsuttu juhlimaan suurta kunnianosoitusta ja juuriaan kunnioittavan Sofian juhlissa oli Kolumbian liput näyttävästi esillä.

Splash
Splash
Splash
Splash