Mikä lukaali! Angelina Jolien ja Brad Pittin miljoonakoti myyntiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa näyttelijäpariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat laittaneet New Orleansissa sijaitsevan asuntonsa myyntiin. Ylellisen kodin myyntihinta on huikeat 6,5 miljoonaa dollaria. Mikäli pari saa myytyä asunnon pyytämällään hinnalla, tekevät he sillä kolme miljoonaa dollaria voittoa.

Splash
Splash

Daily Mail -lehden mukaan pari nimittäin osti asunnon 3,5 miljoonalla dollarilla vuonna 2006. Asunto sijaitsee kaupungin ranskalaiskorttelissa ja kodin sisustuksella onkin kunnioitettu alueen historiallista tyyliä. Pitt ja Jolie ostivat asunnon hurrikaani Katrinan aiheuttaman katastrofin jälkeen.

He osallistuivat kaupungin uudelleen rakentamiseen erinäisillä projekteilla ja viettivät paljon aikaa New Orleansissa. Pariskunta on valmis luopumaan ranskalaisteemaisesta New Orleansin kodistaan, sillä heillä on nyt hulppeampi asunto Ranskassa, jossa he viettävät paljon aikaa perheensä kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash