Korkokenkien tuunaustrendi leviää – uutta ilmettä helposti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Korkokenkämarkkinoilla on pitkään vallinnut trendi, jossa kengänpohjat näyttelevät suurta roolia. Ranskalainen muotisuunnittelija Christian Louboutin toi markkinoille malliston korkokenkiä, jotka punaiset pohjat erottivat muista. Sittemmin punaisista pohjista tuli Louboutinin tavaramerkki.

ShoeLicks
ShoeLicks

Kekseliäs yrittäjänainen Charlotte King on löytänyt loistavan markkinaraon liittyen korkokenkien pohjien tuunaamiseen. Nainen on nimittäin tuonut markkinoille pohjatarrat, joilla voi muuttaa korkokenkien ulkonäköä käden käänteessä.

Neljän euron hintaisilla tarroilla voi tuunata kenkiä helposti ja kätevästi. ShoeLicks -tarrat sopivat erinomaisesti tilanteeseen, jossa kengät halutaan sovittaa asuun kuosin tai värin mukaan. Tarrat on helppo kiinnittää ja tarvittaessa vaihtaa.

Daily Mail -lehden mukaan Charlotte King sai asialleen näkyvyyttä esiintymällä kuuluisassa Leijonan Luola -sarjassa. Nyt tarrat ovat tulleet vihdoin myyntiin ja niitä voi ostaa muun muassa ShoeLicks-verkkokaupasta. Tulevaisuudessa näitä tarroja nähdään varmasti myös Suomen kaupoissa.

ShoeLicks
ShoeLicks
ShoeLicks
ShoeLicks