Lady Gaga asteli Minna Parikan kengissä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lady Gaga kerää katseita ja saa paljon huomiota näyttävän tyylinsä vuoksi. Gaga osaa kohauttaa pukeutumisellaan kerta toisensa jälkeen ja poptähden asuvalintoihin ja asusteisiin kiinnitetäänkin aina paljon huomiota.

Splash
Splash

Juuri tästä syystä suomalaisten mieltä on lämmittänyt Lady Gagan parin päivän takainen kenkävalinta, joka oli suomalaista suunnittelua. Lady Gaga nähtiin saapuvan Met Gala -hyväntekeväisyysgaalaa varten Carlyle-hotelliin jalassaan Minna Parikan suunnittelemat näyttävät korkokengät.

Kengissä oli värikkäitä sushiaiheisia kuvia ja ne kiinnittivät kuvaajien huomion välittömästi. Kenkävalinta sopi Gagan keltavalkoraidallisen lyhyen mekon kanssa saumattomasti yhteen.

Lady Gaga on nähty ennenkin Minna Parikan kengissä. Suunnittelija itse on lahjoittanut laulajattarelle aiemmin sarjakuva-aiheiset korkokengät, jotka nähtiin Gagan jaloissa naisen vieraillessa Suomessa The Born This Way Ball -kiertueensa aikana.

Splash
Splash