Tutkimus paljasti: Merkittävä osa Tinderissä olevista naimisissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suhdemaailman kuumin juttu on ollut jo parin vuoden ajan Tinder, josta on kasvanut tämän hetken merkittävin seuranhakupalvelu maailmassa. Suomessakin huippusuositusta palvelusta haetaan niin oikeita ihmissuhteita kuin pelkkää seksiseuraakin. Tuore tutkimus paljasti kuitenkin huolestuttavan seikan.

Britannian yleisradioyhtiä BBC uutisoi, että GlobalWebIndexin tekemän tutkimuksen mukaan 30 prosenttia Tinderin käyttäjistä on naimisissa 12 prosenttia muussa parisuhteessa. Tutkimustulosten valossa on siis selvää, että merkittävä osa Tinderin käyttäjistä on hakemassa palvelusta kumppania uskottomuuteen.

GlobalWebIndexin mukaan Tinderin maine pelkkänä seuranhakuna ei ole enää niin yksiselitteinen, sillä palvelua käytetään yhä enemmän myös sosiaalisten medioiden tapaan verkostoitumalla ja etsimällä uusia ystäviä esimerkiksi matkakohteesta tai uudelta asuinpaikkakunnalta. Tinderillä oli viime vuonna 50 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, ja viime aikoina sen käyttäjiksi ovat paljastuneet muun muassa Leonardo DiCaprio ja Hilary Duff.