Blogi esittelee ökyrikkaiden kissojen elämää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ensin tuli Rich Kigs of Instagram, joka esitteli ökyrikkaiden nuorten elämää Instagram-kuvien muodossa. Sitten tuli Rich Dogs of Instagram, joka puolestaan tarjosi mahdollisuuden kurkistaa vauraudesta nauttivien koirien elämäntyyleihin. Nyt vuorossa ovat tietenkin rikkaat kissat.

錢是我的激情 #cashcats @mimikala25

Kuva, jonka cashcats (@cashcats) julkaisi

Cashcats on Instagram-tili, joka esittelee todellisia kissanpäiviä rikkauksien keskellä viettäviä katteja. Kuten nimikin antaa olettaa, kuvat koostuvat pääasiassa valtavien käteismäärien ja muiden luksuksesta viestivien asioiden keskellä poseeraavista kissoista. Joissain kuvissa vilahtaa myös pyssyjä ja muita aseita, joten nämä katit eivät välttämättä ole ansainneet rikkauksiaan täysin rehellisin keinoin.

over here hustlin #cashcats @stephmantis @yourpappalardo

Kuva, jonka cashcats (@cashcats) julkaisi

let em sleep @fugazi_cat #cashcats

Video, jonka cashcats (@cashcats) julkaisi

can't tell me nothing #cashcats @slowlow_vw

Kuva, jonka cashcats (@cashcats) julkaisi

#cashcats

Kuva, jonka cashcats (@cashcats) julkaisi

rich kitteh in the building #cashcats @minneapolisliz

Kuva, jonka cashcats (@cashcats) julkaisi

remember 2 floss daily. @fugazi_cat by @iamthegreatwent #cashcats

Kuva, jonka cashcats (@cashcats) julkaisi