Ällistyttävä tapaus! Nainen veikkasi kuninkaallisen vauvan nimen oikein jo vuosia sitten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian kuninkaallinen perhe sai viikonloppuna jälleen uuden jäsenen lisää. Lauantaina syntynyt prinsessa sai nimekseen Charlotte Elizabeth Diana. Nimi paljastettiin Kensingtonin palatsin Twitter-tilillä viime maanantaina.

Sosiaalisessa mediassa on sittemmin levinnyt jo vuodelta 2013 peräisin oleva twiitti, jossa kuninkaallisen perheen tuoreen lapsen nimi ennustetaan täysin oikein. Twiitistä vastannut amerikkalaisnainen veikkasi nimeä ja sukupuolta tosin silloin vielä syntymättömälle prinssi Georgelle.

– Onko kuninkaallisen vauvan sukupuolen ja nimen arvaaminen joku juttu? Oma veikkaukseni on Charlotte Elizabeth Diana. Liian ilmeistä?, Brenna Wilson twiittasi 22. heinäkuuta 2013.

Ensimmäisellä kerralla pieleen mennyt veikkaus on sittemmin löydetty uudelleen Twitterin syövereistä. Nyt sitä on twiitattu uudelleen yli 8.000 kertaa. Monet ovat pyytäneet naista ennustamaan esimerkiksi lottonumeroita, jalkapallotuloksia ja sitä, palaako Zayn Malik One Direction -poikabändin riveihin.

Brenna Wilson kertoo Daily Mail -lehdelle veikanneensa nimeä kahdesta syystä: Hän sattuu pitämään Charlotte-nimestä, ja Elizabeth on puolestaan klassinen kuninkaalinen nimi. Nainen pahoittelee sitä, ettei lyönyt aikoinaan vetoa nimiehdotuksensa puolesta.