Sovellus kostaa puolestasi – lähettää jatkuvasti vuohikuvia vihamiehelle

Digi · Annukka Heikkilä

Olemme kertoneet aiemmin, miten omia vihamiehiään voi kiusata esimerkiksi lähettämällä erilaisten palveluiden kautta paketillisia eläimen ulostetta tai joka paikan sotkevan hilepommin. Nyt uusi puhelinsovellus mahdollistaa kiusaamisen myös eläinkuvien muodossa.

Goat Attack -niminen sovellus lähettää vihamiehellesi kahden dollarin hinnalla kuvia vuohista. Sovellus lähettää puolestasi ketjuviestinä erilaisia kuvia vuohista valitsemaasi puhelinnumeroon. Kuvien mukaan on liitetty myös niihin sopivia erilaisia lausahduksia ikään kuin vuohen repliikiksi.

Sovellus lähettää valitsemallesi henkilölle kuudesta neljääntoista kuvaa, mutta valitettavasti sovellus toimii tällä hetkellä vain Yhdysvalloissa. Hauskoja käytännönpiloja keksiessä vain taivas näyttäisi olevan rajana, ja sovelluksen sivuilla luvataankin laajennusta pian myös muihin maihin.