Miljardööri lennätti 6 400 työntekijää Kiinasta Ranskaan – varasi 140 hotellia täyteen

Matkailu · Annukka Heikkilä

Kiinalainen miljardööri Li Jinyuan vei 12.000 työntekijästään yli puolet lomalle Ranskaan. Tiens Group juhli yrityksen 20-vuotista taipaletta, minkä kunniaksi Jinyuan maksoi 6.400 työntekijälleen neljän päivän loman, jossa kaikki laitettiin firman piikkiin.

57-vuotias Jinyuan teki tuhannet työntekijät onnelliseksi matkalla, jonka aikana he pääsivät näkemään Pariisin, Monacon, Cannesin ja Nizzan. Työntekijät saivat luksuskohtelua koko loman ajan ja he yöpyivät hulppeissa hotelleissa, saivat yksityiskierroksen Louvressa ja kokonaisen ostoskeskuksen omaan käyttöönsä.

CNN-uutisten mukaan Jinyuan varasi yhteensä 140 hotellia matkan ajaksi, vuokrasi 4.760 huonetta ja 146 retkibussia Monacoon ja Cannesiin. Tiens Group käytti neljän päivän matkan aikana noin 15 miljoonaa dollaria tehden Ranskasta hieman vauraamman. Työntekijät pukeutuivat Nizzassa yhteneviin asuihin tehdäkseen uuden maailmanennätyksen muodostamalla pisimmän ihmisvartaloilla tehdyn lauseen.